Trafiktesten

Trafiktesten är en alldeles utmärkt och synnerligen heltäckande resurs för dig som vill plugga på körkortsteorin direkt på nätet, och som tycker det är svårt - eller kanske bara allmänt trist - att studera teorin i en bok. På hemsidan finns massor av kunskap att annektera utan utan att du behöver betala en krona. Exempelvis finns det flera sidor med exempel på situationer i trafiken och anvisningar för hur du ska agera. Sidorna är uppdelade enligt följande:

Teoriguider: Cirkulationsplats, cykelöverfarter, fordonsbelysning, hastighet, körfältsbyte och omkörning, motortrafik, motorled, stanna och parkera, vinterdäck, vägmärken, övergångsställen. 

Vägmärken: Varningsmärken, väjningspliktsmärken, förbudsmärken, påbudmärken, anvisningsmärken, lokaliseringsmärken, upplysningsmärken, symboler, tilläggstavlor, trafiksignaler, vägmarkeringar, tecken av polisman, andra anordningar. 

Här har du också möjlighet att göra ett kunskapsprov på 65 frågor utan att betala någonting. Vill du ha tillgång till samtliga prov - det vill säga frågor och svar - så kan du köpa sju dagars provtid för 89 kr, 30 dagar för 129 kr och 60 dagar för 179 kr. Med tanke på hur mycket hjälp, och hur omfattande informationen är på hemsidan, för detta anses som mycket, mycket prisvärt. Ett särskilt plus ska också ges till hemsidans fina grafik och pedagogiska upplägg, vilket gör det enklare att navigera runt och införskaffa kunskap. 

FAKTA

Hemsida: www.trafiktesten.se

Epost [email protected]

Pris: från 89 kr (för 7 dagars access), men mycket gratisinfo och teori på själva hemsidan. 

Omdöme

Fler liknande sidor: körkortsportalen och korkortsteori.se

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)